Saptamana Psi pentru Parinti la Timisoara

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 12.02.2014 14:06 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Iţi doreşti sa fii un parinte eficient? Vrei sa te antrenezi in arta de a fauri oameni? Te intrebi cum poţi folosi limbajul secret al jocurilor, pentru a-ţi cunoaşte mai bine copiii?
Vino, intre 17 şi 23 februarie, la Saptamana Psi pentru Parinţi şi afla de la psihologi pasionaţi cum ii poţi sprijini pe cei mici sa creasca increzatori in sine şi sa se integreze mai bine in familie.
De asemenea, daca ai probleme cu un adolescent rebel, poţi afla cele mai bune cai pentru a discuta despre sexualitate sau despre problema jocurilor video.

Creşte şi tu odata cu cei mici, redescopera bucuria jocului şi a creativitaţii participand la atelierele Saptamanii Psi pentru Parinţi, eveniment coorganizat de Editura Trei şi Librariile Cartureşti.
Cei mai buni specialişti in parentaj şi in psihologia copilului te aşteapta in Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov şi Timişoara in perioada 17-23 februarie.

Toate carţile de psihologie ale Editurii Trei vor avea in acest interval o reducere de 25% in reţeaua Librariilor Cartureşti şi pe libraria online www.carturesti.ro.
PROGRAM TIMISOARA  - Libraria Carturesti – Mercy
1. Adolescentul intre criza si intrebari.
    Invitat: Ali Baeram
    miercuri, 19 februarie, ora 18.00
2. Arta de a fauri oameni – Psihologia familiei.
    Invitat:  Emese Terezia Gubranszki
    vineri, 21 februarie, ora 18.00
3.: Profesia de parinte si reperele ei de aur.
    Invitat: Anca Munteanu

    sambata, 22 februarie, ora 11.00

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.