Se fura de la mopedul din Ghilad, pana la tevi de cupru la Carpinis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.03.2012 11:03 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

*În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti Secţiei 2 Poliţie Rurală Cărpiniş, la data de 02.03.2012, au fost identificaţi N. S. M., de 16 ani, N. P. D., de 16 ani şi A. N. Alexandru, de 20 de ani, toţi din localitatea Beregsău Mare,suspecţi că în cursul lunii februarie au pătruns în trei imobile aflate în construcţie pe raza aceleiaşi localităţi, de unde au sustras ţevi de cupru, coturi şi fitinguri din cupru, cablu electric de cupru, o bormaşina, o autofiletantă, o bicicleta, un televizor, dar şi alte bunuri creând un prejudiciu de 18.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că N. P. D. este suspect de furtul unei truse de scule dintr-un autoturism parcat în faţa unui imobil din localitatea Beregsău Mare.
Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar în urma prezentării magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 19 de zile pe numele lui A. N. Alexandru şi măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile pe numele lui N. S. M şi a lui N. P. D.

*În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii oraşului Deta, la data de 02.03.2012, a fost depistat C. Daniel, de 18 ani, suspect că a sustras un moped din curtea unui imobil din localitatea Ghilad, judeţul Timiş.
Faţă de acesta a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar în urma prezentării instanţei de judecată s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.