Se pregateste o misiune economica de vizitare a Targului de Gastronomie de la Belgrad

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 04.03.2014 18:21 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Reprezentantii mai multor agentii de turism si hoteluri din Timisoara au participat in cursul zilei de vineri, 28 februarie 2014, la o misiune economica organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Centrul Enterprise Europe Network la Belgrad, in Serbia.
Obiectivul principal al actiunii a fost vizitarea celei de-a 36-a ediţii a Targului Internaţional de Turism Belgrad 2014, eveniment de top din domeniul turismului, cu o tradiţie de peste 30 de ani şi care se bucura de o larga popularitate prin prisma vizitatorilor veniţi in numar de peste 60.000 şi a celor peste 800 de expozanţi din toate colţurile lumii.
Cu sprijinul Centrului Enterprise Europe Network si al Agenţiei Naţionale pentru Dezvoltare Regionala a Serbiei, firmele timisene au participat la o bursa de contacte cu firme din Serbia, Macedonia, Croatia si Grecia, interesate de a dezvolta afaceri pe piata romaneasca.
De asemenea, au avut loc intalniri de afaceri la standurile expozantilor, pe sectoare de interes.
Evenimentul a venit in sprijinul comunitatii de afaceri timisene prin facilitarea si crearea de relaţii de colaborare cu parteneri straini, in scopul imbunataţirii activitaţii proprii prin aflarea noutaţilor din domeniu.
In prezent, CCIA Timis pregateste o misiune economica de vizitare a Targului de Gastronomie de la Belgrad, in cursul lunii aprilie a.c.
Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0374160901, 0762/611640, e-mail: atega@cciat.ro, dra Andreea Tega – consilier CCIAT.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.