Seminar despre productivitatea oamenilor de vanzari

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 25.05.2014 17:11 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Centrul Enterprise Europe Network si The John Maxwell Team Romania organizeaza in data de 28 mai 2014, orele 13.00 – 18.00, in Sala CEDO a sediului CCIAT din P-ta Victoriei nr. 3 (etaj 1), workshop-ul  cu tema Cum crestem productivitatea oamenilor din vanzari?
Presiunea asupra departamentelor de vanzari din companii a crescut constant in ultima perioada. Cele mai multe piete sunt in scadere fata de acum 5 ani si este nevoie de un efort tot mai mare din partea angajatilor din vanzari pentru a-si atinge tintele. In aceste conditii, perfectionarea continua a acestei parti a personalului ar trebui sa constituie o prioritate pentru manageri, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea.
Workshop-ul se adreseaza in principal oamenilor de vanzari, printre subiectele abordate aflandu-se:  Self leadership inainte de leadership; Iesirea din zona de confort – cresterea nivelului de performanta; Responsabilizarea personala la locul de munca.
Lectorul Sorin POPA, trainer, speaker si coach certificat, va propune participantilor raspunsuri la intrebarea centrala si va aborda strategii concrete de optimizare si crestere.
Sorin Popa este unul din primii 5 romani certificati international in programul John Maxwell TEAM si unul din cei care contribuie activ la implementarea acestui program si in Romania.
Echipa John Maxwell numara peste 3500 de traineri, speakeri si coachi din peste 100 de tari. Din anul 2011, echipa este prezenta si in Romania, numarand in prezent peste 200 de membri din diverse domenii ale vietii.
Informatii suplimentare la tel. 0374 160 949, e-mail: rcolban@cciat.ro, Rafaela Colban – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.