Serbarea Craciunului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.12.2011 19:17 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 14-18 decembrie 2011, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, manifestarea expozitionala SERBAREA CRACIUNULUI.

Aflata la cea de-a 16-a editie, aceasta expozitie cu traditie reuneste un numar de peste 80 de expozanţi din tara si din strainatate care ii asteapta pe timisoreni cu o gamă foarte diversa de produse aflate la mare cautare in aceasta perioada: brazi, ornamente si decoratiuni de Craciun, suveniruri, jucarii, carti, rechizite, imbracaminte si incaltaminte de copii si adulti, atat pentru ocazii speciale cat si pentru activitati de iarna, articole sportive, marochinarie, cosmetice, bijuterii. Nu vor lipsi dulciurile traditionale si produsele gastronomice specifice sarbatorilor de iarna.
In toate cele 5 zile, evenimentul se va bucura de un amplu program conex sustinut de copiii timisoreni, pentru a intregi o deosebita atmosfera de sarbatoare. Colindele, serbarile, jocurile, prezentarile de moda, dansurile si atelierele de creatie sunt doar cateva din activitatile care ii vor incanta pe toti vizitatorii, indiferent de varsta.
Mos Craciun va fi prezent pe toata perioada expozitiei si asteapta cu nerabdare scrisorile copiilor, pe cea mai frumoasa urmand sa o recompenseze cu un cadou special.
Duminica, 18 decembrie, la ora 15:00, va avea loc extragerea tombolei iar Mos Craciun va fi incantat sa acorde premii deosebite pentru cei mai norocosi vizitatori.
Programul de vizitare a expozitie este de miercuri pana duminica intre orele 11:00 si 20:00.
Intrarea este gratuită pentru copiii sub 14 ani, grupuri organizate şi pensionari. Biletul de intrare costa 2 lei si poate fi folosit pentru mai multe vizitari.
Deschiderea oficiala va avea loc în data de 14 decembrie 2011, ora 11:30, cand invitatul special al expozitiei – Mos Craciun – isi va face aparitia intr-un mod inedit la Centrul Regional de Afaceri, dupa cum ne-a obisnuit deja de la editiile anterioare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.