Serviciu Public Comunitar Local de Evidenta Persoanelor la Dudestii Noi

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 31.10.2013 17:06 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Locuitorii comunei Dudestii Noi nu vor mai nevoiti sa mearga, pentru a-si intocmi actele de identitate, la Timisoara, unde este arondata, in prezent, comuna, pe linie de evidenta a persoanelor.
Incepand de vineri, 01.11.2013, in comuna va functiona Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor.
Noul serviciu va deservi aproape 3.200 locuitori si va functiona in sediul Primariei, dupa urmatorul program: Luni, Marti, Miercuri si Vineri: 8:30 - 13:00, Joi: 8:30 - 18:30
Intr-o prima etapa, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Dudestii Noi se vor elibera acte de identitate, acte de identitate provizorii sau vize de flotant, urmand ca in timp sa fie preluate date pentru eliberarea pasapoartelor sau a permiselor de conducere. Pentru persoanele care nu se pot deplasa, actele vor fi intocmite la domiciliul acestora, de catre angajatii noului serviciu.
„Tinerilor, probabil, le este mai usor sa se deplaseze la Timisoara, insa si ei pierd timpul. Este mai greu insa cu batranii si cu bolnavii care sunt pusi pe drumuri astfel ca acest nou serviciu vine in sprijinul lor” – declara primarul comunei Dudestii Noi, Alin Nica.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.