Solutii de dezvoltare pentru afaceri

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 21.05.2014 17:58 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor a Universitatii de Vest Timisoara organizeaza in data de 27 mai 2014, cu incepere de la ora 10, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din P-ta Victoriei nr.3 (etaj 1), seminarul cu tema Solutii de dezvoltare pentru afaceri.
Temele abordate sunt:
#Exporturi si internationalizarea afacerilor.  Modalitati de plata.
 Afacerile din ziua de astazi, inclusiv cele din Romania, capata din ce in ce mai mult o amploare internationala. In aceste conditii, modul de decontare a tranzactiilor internationale este de o importanta esentiala pentru a stabili si mentine legaturi reciproc avantajoase cu parteneri din tari si culturi de afaceri diferite.

#Prezentarea noilor tehnologii si impactul lor asupra mediului de afaceri.
Inovatiile tehnologice isi croiesc drumul in afacerile moderne si nu numai in cele de dimensiuni mari, ci chiar si in IMM-uri. Printre inovatiile utile care pot ajuta afacerile autohtone si le pot deschide noi oportunitati de dezvoltare se pot enumera sisteme informatice financiar-contabile, cele de tip Business Intelligence, sisteme de tip Customer Relationship Management etc.

#Riscul in afaceri.
Riscul reprezinta o prezenta constanta si inevitabila in activitatea unei organizatii de afaceri. Acesta insa nu trebuie privit ca o fatalitate ci abordat rational, riscurile trebuind identificate, masurate, iar pentru eventualitatea manifestarii factorilor de risc trebuie pregatite masuri corespunzatoare de gestiune a acestora.

Temele sunt sustinute de experti din cadrul Universitatii de Vest Timisoara -Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor: Conf. dr. Gabriel BIZOI, Conf. dr. Claudiu BRANDAS si Conf. dr. Andrei PELIN.
Seminarul se va axa pe studii de caz concrete si se va  desfasura intr-o maniera interactiva, fiind recomandata si incurajata in orice moment interventia participantilor si discutiile libere.
Informatii suplimentare la tel. 0374 160 979, e-mail: emorosan@cciat.ro, Eugen MOROSAN – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.