Sorin Grindeanu: Grupari exista in ograda lui Robu, nu la PSD

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 28.02.2014 15:19 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Am luat act de ultimele declaratii ale domnului primar Nicolae Robu şi nu pot spune ca nu m-a suprins. Neplacut, ce-i drept, dar m-a surprins. Domnul Robu este un politician tanar. In cativa ani a ars etapele muncii de partid şi a ajuns preşedinte, iar acum crede ca din aceasta postura poate emite judecati. Aş vrea sa il informez pe Nicolae Robu ca Partidul Social Democrat functioneaza dupa alte reguli şi ca nu toate partidele se supun statului PNL. Sau, mai exact, metehnelor peneliste. Dansul aminteşte despre gruparea Grindeanu din cadrul PSD Timiş, declaratii de la care il rog sa se abtina. Grupari exista in ograda dansului, acolo se petrec scindari, scandaluri şi aripi care se desprind din coasta liberala.  
Atacul furibund al domnului Robu la adresa mea şi a PSD Timiş nu are, ca de cele mai multe ori, substanta şi nici corespondent in realitate. Totul porneşte de la jucaria electorala a domnului primar Robu, numita ACS Poli Timişoara, unde am avut un post de conducere. Dupa plecarea mea in Parlament, postul a ramas vacant, iar acum domnul Robu incearca sa işi impuna un apropiat pe acea functie. PSD Timişoara respinge total aceasta varianta şi pe aceasta cale doresc sa il informez pe domnul primar ca nu vom vota nici un om politic pe acest post. Ii solicit domnului Robu sa numeasca un om de fotbal, o fosta glorie a Politehnicii Timişoara. O alta varianta nu acceptam sub nici o forma.
Astfel de manifestari ale domnului primar nu se petrec pentru prima oara. Tentativele sale, reuşite pana acum, de politizare a sportului au inceput cu echipa de baschet BC Timişoara, unde preşedinte este viceprimarul Dan Diaconu, care ocupa şi postul de preşedinte al PNL Timişoara, iar in conducerea echipei se afla şi alti membrii marcanti ai Partidului National Liberal. Sublim, nu?
In final, aş vrea sa ii mai spun o data domnului primar ca nu poate sa imi ceara nimic pe un ton imperativ şi ca o astfel de atitudine nu ii face bine. Noi nu functionam cu ultimatumuri. Se pare, insa, ca acesta este modelul din PNL. Iar daca aşa este, ii recomand domnului primar sa se manifeste in acest fel in cadru restrans, şi nu in spatiul public, insa fara sa foloseasca numele meu şi al partidului din care fac parte.  
Deputat Sorin Grindeanu
Preşedinte PSD Timişoara

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.