Sorin Grindeanu: Si vreau sa-i amintesc domnului primar...

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 26.02.2014 18:59 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Declaraţie politica

Primele 24 de ore de dupa iesirea de la guvernare a colegilor liberali si ruperea USL au generat o avalansa de atacuri, acuze, iesiri nervoase si critici din partea liderilor nationali si locali ai PNL, la adresa PSD. Descatusarea aceasta de energie negativa nu face altceva decat sa demonstreze frustrarea generata de pierderea puterii, chiar si in varianta asumata. Este trist sa vezi cum dupa „o dragoste de 3 ani” acest divort politic scoate tot ce-i mai urat si rau, culmea, din jumatatea care a tradat increderea oamenilor, pana la final.
In plan local e de-a dreptul deranjant, pentru ca impreuna a fost cuvantul de ordine in toate activitatile politice bifate de USL. La Timisoara, alianta USL a functionat absolut normal pana in ultimul ceas, adica ieri, in plenul Consiliului Local cand toate proiectele au trecut cu majoritate de voturi ! PSD Timisoara si reprezentantii sai din Consiliul Local sunt pentru mentinerea in continuare a majoritatii PSD-PNL-PC. Stim ca ziua de ieri a fost una in care telefoanele au fost incinse la maximum de persoane care cauta solutii pentru o alta majoritate. Noi suntem pentru stabilitate si continuitate. In plan local, obiectivele PSD au fost intotdeauna in consens cu binele Timisoarei si al timisorenilor. Pana la urma, exista solutii diverse si, daca la Bucuresti un lider de marca liberal, senatorul Calin Popescu Tariceanu, este impotriva ruperii USL, si la Timisoara pot exista voci contrastante.
Un alt lucru deranjant este legat de declaratiile facute de domnul primar Nicolae Robu la adresa proiectului Spitalului de Copii Louis Turcanu. „Smecheria politicianista”, ca sa-l citez exact, este un proiect pentru Timisoara si pentru copiii timisorenilor. Un proiect initiat de un ONG – F.A.C.T., cu care am strans peste 30 de mii de semnaturi apolitice. Singurul lucru politic in acest proiect este apartenenta mea la PSD, care pare sa nu convina, dar spre nemultumirea unora, voi sustine proiectul in continuare. Si vreau sa-i amintesc domnului primar ca personal a sustinut campania DA. Reusim si ca am fost impreuna la intalnirea cu premierul Ponta, in curte la Spitalul Louis Turcanu. In caz ca a uitat.
Legat de retragerea proiectului 8 de pe ordinea de zi a Consiliului Local de ieri si de declaratiile d-lui Robu privitoare la ACS Poli, vreau sa spun ca noi nu vrem decat sa se pastreze ceea ce am avut initial. Nimic mai mult. Retragerea mea din consiliul director este justificata de plecarea in Parlament. In locul meu, vine o alta peroana desemnata de PSD. Simplu.

Deputat PSD
Sorin Grindeanu

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.