Specializarea angajatilor camerelor de comert din Romania continua cu schimburile de experienta nationale

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2012 09:10 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

După finalizarea formării profesionale în meseria de consultant cameral a peste 200 de angajaţi ai camerelor de comerţ din România, activitatea de specializare a acestora continuă cu schimburile de experienţă şi bune practici la nivel naţional.Primul schimb a avut loc în cursul lunii februarie a.c., la Camera de Comerţ şi Industrie Bacău, unde 42 de angajaţi au discutat despre funcţia de reprezentare a camerelor de comerţ, despre activitatea de organizare de târguri şi expoziţii şi despre activitatea de formare profesională. 

Acţiunea s-a bucurat de aprecierea unanimă a participanţilor.
“Apreciem implicarea echipei de la CCIA Timiş în desfăşurarea în cele mai bune condiţii a schimbului de experienţă organizat la Bacău. Atât cele petrecute în cele trei zile cât şi ecourile de după ne îndreptăţesc să considerăm că, împreună, am reuşit să atingem obiectivele propuse de proiect şi nu numai, în folosul viitorilor consultanţi camerali şi implicit al camerelor de comerţ din România“, declară dl. Mihai TULBURE, Director General al CCI Bacău, într-o scrisoare adresată CCIA Timiş.

Activităţile de formare şi specializare a angajaţilor camerelor de comerţ din România se desfăşoară în cadrul proiectului “Schemă inovativă de adaptabilitate şi specializare S.I.A.S.”, selectat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinanţat din Fondul Social European.
Proiectul este derulat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu camerele de comert ale judeţelor Bacău, Braşov, Prahova, Satu-Mare şi Vâlcea, Universitatea de Vest Timişoara, Escola Profissional Cristóvăo Colombo (Portugalia) şi MONDIMPRESA (Italia).

Proiectul este o premieră pentru sistemul cameral din România care conduce la adaptabilitatea angajaţilor camerelor de comerţ la cerinţele mediului economic în schimbare şi la alinierea sistemului cameral românesc şi a serviciilor oferite firmelor la standardele de calitate europene.

Informaţii suplimentare la tel. 0256-493386, 0374/160942, e-mail: sciuferescu@cciat.ro , Simona Ciuferescu – manager de proiect.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.