Titu Bojin: PSD Timis se delimiteaza fara echivoc de doamna Ionescu

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.12.2011 15:27 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Am constatat cu surprindere că, la scurt timp după ce instanţele de judecată au decis ca doamna Gabriela Ionescu să fie trimisă în arest preventiv, unele ziare au început să facă asocieri între adjuncta Direcţiei de Finanţe Publice şi Partidul Social Democrat.

Nu putem rămâne indiferenţi la astfel de informaţii apărute în mass-media. PSD Timiş se delimitează fără echivoc de doamna Ionescu care nu este membră a partidului nostru. Într-adevăr, doamna Gabriela Ionescu a fost susţinută de PSD pentru funcţia de director adjunct în cele 9 luni în care partidul nostru a guvernat alături de PDL. După ce s-a decis ca Partidul Social Democrat să iasă de la guvernare, doamna Ionescu şi-a continuat drumul alături de Partidul Democrat Liberal şi şi-a păstrat funcţia până zilele trecute.


Suntem convinşi că şi alţi membrii ai PDL au fost angrenaţi în astfel de acţiuni de strângere de fonduri pentru partid, însă aşteptăm cu încredere ca justiţia să-şi facă datoria şi, totodată, să facă lumină în aceste cazuri. Fiind într-o perioadă specială a anului, nu dorim să intrăm în polemici, dar vom urmări cu mare atenţie tot ce se întâmplă şi, dacă vom considera de cuviinţă, vom sancţiona orice fel de abatere de la normalitate a partidului aflat la guvernare şi a membrilor săi cu funcţii de conducere.


Preşedinte PSD Timiş
Titu Bojin

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.