Trafic de influenta la Hateg pentru permis de conducere

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.04.2012 16:24 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului POPESCU VIRGIL TIBERIUS sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în perioada ianuarie - februarie 2012, inculpatul a solicitat numitului C.G. suma de 1.000 euro promiţându-i acestuia că, prin relaţiile pe care le are cu o persoană de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Hunedoara - Deva, va interveni pentru facilitarea obţinerii permisului de conducere.
Până la data de 21.03.2012, inculpatul Popescu Virgil Tiberius a primit de la C.G., în scopul susmenţionat, suma de 4.300 lei, iar în data de 21.03.2012, a fost prins în flagrant, în oraşul Haţeg, imediat după ce primise suma de 500 lei de la numitul C.G..
Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.