Trei saci menajeri cu haine furati dintr-o masina

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.04.2012 09:59 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Timişoara - În data de 21.04.2012, în jurul orei 04.30, în urma unei sesizări primite, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au reuşit depistarea şi reţinerea lui T. A. Daniel, din Timişoara, care avea asupra sa trei saci menajeri cu bunuri sustrase dintr-o maşină.

În urma verificărilor s-a stabilit că în acei saci se aflau mai multe articole de îmbrăcăminte care, prin spargerea geamului, au fost sustraşi de pe bancheta din spate a unui autoturism parcat pe strada Cozia colţ cu strada Arieş.
Suspectul a fost preluat de poliţiştii Biroului Furturi din Auto care au reuşit să stabilească că în cursul aceleaşi nopţi, bărbatul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a mai încercat să sustragă bunuri şi dintr-un alt autoturism care se afla parcat pe strada Surorile Martir Caceu, dar după ce a spart geamul nu a reuşit să fure nimic.
În urma celor constatate T. A. Daniel este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, pentru care a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunerea de arestare preventivă s-a dispus cercetarea în stare de libertate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.