Vai de pasapoartele noastre

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.04.2012 12:19 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

1) În data de 29.03.2012 s-a prezentat la ghişeul preluări acte al Serviciului Public pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din cadrul Instituţiei Prefectului o femeie care solicitat eliberarea unui paşaport temporar pentru fiica sa minoră.Angajatul de la ghişeu i-a adus la cunoştinţă faptul că este necesar şi acordul tatălui, femeia afirmând că acesta este plecat în străinătate.

După aproximativ 15 minute femeia s-a întors, fiind însoţită de un bărbat care a pretins că este tatăl minorei. Având suspiciuni cu privire la identitatea bărbatului, întrucât existau diferenţe de fizionomie în comparaţie cu fotografia din cartea de identitate prezentată, angajatul de la ghişeu a sesizat cazul coordonatorului compartimentului restricţii.
Din verificările efectuate şi în urma audierii celor două persoane, a rezultat faptul că bărbatul care s-a prezentat drept tatăl minorei era cumnatul femeii. Drept urmare, au fost anunţate organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor, iar persoanele implicate în cazul relatat au fost predate împreună cu întreaga documentaţie întocmită.
2) În data de 02.04.2012 s-a prezentat la ghişeul preluări acte al Serviciului Public pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din cadrul Instituţiei Prefectului un bărbat care a solicitat eliberarea unui nou paşaport. Din verificările efectuate în baza de date a rezultat faptul că persoana era dată în urmărire generală. Având în vedere cele constatate, lucrătorul a raportat situaţia coordonatorului compartimentului restricţii. Drept urmare, s-a luat legătura cu organele abilitate din cadrul IPJ Timiş, în vederea preluării persoanei depistate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.