Vanatoare cu dosar la Dalboset

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.01.2012 10:30 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În cursul zilei de 15.01.2012, lucrători din cadrul Secţiei 6 de Poliţie Rurală Bozovici, au efectuat o acţiune pe linia combaterii infracţiunii de braconaj, în zona localităţii Dalboşeţ.

În zona 'Beleut', din fondul de vânătoare arondat grupei Dalboşeţ, au fost identificaţi P.P., de 65 de ani, care avea asupra sa o armă de vânătoare de calibru 12/2 mm deţinută legal, C.I., de 37 de ani, care avea asupra sa o armă de vânătoare de calibru 16/2 mm, deţinută legal, L.D., de 27 de ani, ce avea asupra sa o armă de calibru 12/2 mm deţinută legal, şi V.NICOLAE, de 29 de ani, ce avea o armă de vânătoare de calibru 12-2 mm deţinută tot legal.

Toţi patru sunt membri în grupa de vânătoare şi aveau asupra lor muniţia aferentă armelor şi echipamentul specific de vânătoare.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că pentru data de 15.01.2012 exista o autorizaţie de vânătoare, dar care nu era completată cu participanţii, iar doi dintre bărbaţi nu aveau asupra lor permisele de vânătoare aşa cum prevăd normele legale.

Poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor un număr de 6 arme de vânătoare şi 4 permise de armă deţinute de membrii vânători.

În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunile de braconaj la regimul vânatului şi uz de armă letală fără drept.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.