Vanatoarea de soferi: Weekend cu peste 400 de amenzi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.04.2013 12:18 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

În perioada 26-28 aprilie a.c., poliţiştii rutieri au întocmit 11 dosare penale, conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu posedau permise de conducere sau care conducea autovehicule neînmatriculate.
Au fost aplicate 467 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 252 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 70 pentru neutilizarea centurii de siguranţă pe timpul deplasării.
Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 26 de permise de conducere, dintre care 11 au fost pentru depăşirea cu peste 50 km/h a limitelor legale de viteză.
Au fost reţinute şi permisele celor care au fost depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, precum şi  ale şoferilor care nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire. Au fost retrase 6 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.