Vasile Caprea: Actiune de strangere de semnaturi prin care poporul solicita demisia lui Traian Basescu

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.01.2012 13:29 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Ca urmare a politicii agresive pe care au dus-o atât Traian Băsescu, preşedintele României, cât şi premierul Emil Boc (trecând permanent peste Parlament şi promovând legi prin asumarea răspunderii guvernamentale), s-a ajuns la proteste de stradă, uneori chiar violente.Încăpăţânarea preşedintelui României şi a primului ministru de a nu demisiona a făcut ca de la zi la zi numărul celor care au ieşit în stradă să protesteze să fie din ce în ce mai mare. 

Referitor la poziţia Partidului Poporului – Dan Diaconescu faţă de situaţia socio-politică actuală, conducerea centrală a partidului a hotărât ca începând cu data de 17.01.2012, ora 10.00, să se declanşeze, unitar, în cadrul tuturor organizaţiilor judeţene, o acţiune de strângere de semnături prin care poporul solicită demisia lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României.
Până ieri (19.01.2012) seară, Organizaţia Judeţeană Timiş a PP-DD a reuşit să strângă un număr de 560 de semnături. Acţiunea va continua şi în zilele viitoare, inclusiv la sediul PP-DD Timiş, din bd. Take Ionescu nr. 51, et. I, cam. 4, Timişoara.

Vasile Caprea,
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Timiş a PP-DD

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.