Viorel Sasca: Cei care se impotrivesc achizitiei de tramvaie noi, o fac impotriva timisoreanului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.12.2011 18:41 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Viorel Sasca, conferinta de presa PNTCD Timis: „Iniţiativa acelor parlamentari din Iaşi seamănă cu ce am citit din Caragiale. Aici au fost evenimente memorabile. Iar Timişoara era în 20 decembrie oraş liber.Armata s-a retras pentru că starea de spirit a Armatei era de a fi de partea revoluţionarilor şi de aceea i-au retras în cazărmi. Aici a apărut un partid, o platformă politică, s-au organizat alegeri libere, a apărut ulterior Proclamaţia de la Timişoara. Toate acestea vor rămâne în istorie şi pot alţii să spună ce vor, aceste fapte nu pot fi contestate. Mai bine s-ar preocupa de prezenţa în rândul revoluţionarilor a unor impostori. Cine le-a făcut certificate de revoluţionari?

În plan politic, cred că e clară nevoia de reîmprospătare a primei scene politice a ţării. Cred că de aceea ne ţin blocaţi în instanţă. E vorba de o manipulare şi cred că se tem de noi.
Pe de altă parte, cei care se împotrivesc achiziţiei de tramvaie noi, o fac împotriva timişoreanului şi cetăţenii trebuie să ştie care e situaţia.”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.