Viorel Sasca: In Timis, o intelegere cu USL chiar s-ar plia pe actuala alianta administrativa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.02.2012 14:02 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Viorel Sasca, Conferinţa de presă PNŢCD Timiş: “Referitor la partea financiară, CJT a alocat, pe criteriul 4, către CLT, 713.000 lei. E o sumă foarte mică şi CJT s-a comportat în această privinţă aşa cum o face Guvernul când alocă bani în Timiş.Se merge pe ideea că Timişoara are bani, dar se uită că unde se produce, se şi consumă mult. Şi, dacă dai bani, există dezvoltare şi se produc mai mulţi bani”.

Viorel Sasca: “Având în vedere termenul scurt pe care îl avem până la alegerile locale, noi dorim să terminăm negocierile cât mai repede. Avem candidaţi pregătiţi, care trebuie să ştie în ce direcţie mergem. Dacă Aurelian Pavelescu nu înţelege care este calea pe care trebuie să mergem şi vrea să ducă partidul în altă direcţie, va trebui să găsim o altă variantă. Avem deja pregătită o variantă, dar sperăm să nu fie cazul. Oricum, în Timiş o înţelegere cu USL chiar s-ar plia pe actuala alianţă administrativă.
Vreau să spun câteva cuvinte despre noul guvern, în fruntea căruia este propus Răzvan Mihai Ungureanu. Pare o misiune imposibilă, sunt toţi tineri şi e curios cum au acumulat averi impresionante pentru vârsta lor. Poate au calităţi foarte bune de manager, dar asta trebuie dovedit. E clar că e o încercare a PDL de a recupera imagine, dar nu cred că o să convingă, nici măcar cu măriri de salarii. Cred că este imposibil să mai recupereze PDL ceva şi, în plus, se poate compromite şi stabilitatea economică.
Am primit un draft al auditului făcut la Politehnica Timişoara, care nu a făcut decât să îmi confirme temerile, aşa cum am mai spus de multe ori: există riscul ca, oricât ar fi de bună firma care face auditul, dacă primeşte informaţii false sau incomplete, rezultatul să fie irelevant. Firma KPMG se acoperă şi spune, în final, că informaţiile nu trebuie să prezinte baza pentru decizii ulterioare, pentru care e necesară o analiză detaliată a situaţiei. Aşadar, auditul e informativ. Ne pune în temă cu situaţia, dar nu îl putem folosi pentru o eventuală negociere”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.