Ziua Portilor Deschise la Statia de Epurare Stan Vidrighin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.06.2013 12:49 | Publicat in AGENTIA DE PRESA | Tipareste pagina

Aquatim punctează, an de an, Ziua Mondială a Mediului, prin evenimente interesante şi inedite.
Anul acesta, pe 5 iunie, între orele 9 şi 14, Staţia de epurare Stan Vidrighin, de pe strada Păstorilor nr.1,  deschide larg porţile, în cadrul evenimentului cu acelaşi nume, ”Ziua porţilor deschise”, pentru a oferi timişorenilor şi nu numai ocazia de-a vedea, direct şi concret, unde ajunge apa uzată, ce se întâmplă cu ea în staţie, cum este tratată şi curăţată, înainte de-a fi deversată în râul Bega.  
Aquaghizii vă vor însoţi în turul staţiei pentru a vă prezenta întreg procesul tehnologic de tratare a apei uzate, vă vor prezenta cele mai importante puncte şi procedee utilizate de specialiştii Aquatim, pentru ca apa uzată să fie, întotdeauna, în coordonatele tehnice corespunzătoare.
Aquatim pune la dispoziţia doritorilor un autobuz, cu plecare din oră în oră, din staţia de la  Catedrala Mitropolitană, în reperele orare amintite, 9-14.
Programările pentru grupuri de vizitatori, şcoli, grădiniţe, instituţii, se pot face la Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice, telefon 0256 201 370.
Aquatim vă aşteaptă, aşadar, miercuri, 5 iunie, la Ziua Porţilor Deschise la Staţia de Epurare Stan Vidrighin, pentru o lecţie autentică de istorie modernă a canalizării şi epurării apelor uzate, oferită de profesionişti.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.