Carte / Cuvinte tamaduitoare de Larry Dossey

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 23.03.2014 11:52 | Publicat in DOCUMENTAR | Tipareste pagina

Puterea rugaciunii si practica medicinei

Traducere din engleza de Marius Chitosca
Colectia: Trebuie sa stii
Nr. de pagini: 368
Pret: 39.00 lei
Editura: Lifestyle Publishing

Reintegrand arta tamaduirii spirituale in stiinta medicinei, Cuvinte tamaduitoare ne indruma catre "o medicina mai eficienta si, totodata, mai umana, o medicina mai functionala si cu care atat doctorii, cat si pacientii se simt mai bine".

Autorul exploreaza legaturile dintre medicina si spiritualitate in acest studiu popular despre puterea vindecatoare a rugaciunii. Daca pentru lumea religioasa nu este o noutate, pentru stiinta, faptul ca rugaciunea vindeca este o revelatie, confirmata de zecile de experimente de laborator mentionate de Dossey. Rugaciunea poate ajuta la vindecarea unor probleme ca tensiunea arteriala, astm, crize cardiace, dureri de cap si anxietate; mai mult, poate modifica activitatea enzimatica, dezvoltarea celulelor sangvine si germinarea semintelor.

Respingand ideea traditionala despre rugaciune ca relatie cu un Dumnezeu transcendental, Dossey ofera, in schimb, conceptia sa panteista a rugaciunii ca "eveniment nonlocal veritabil" orientat catre "Absolut" in toate lucrurile.

Larry Dossey este doctor in medicina si o autoritate in domeniul vindecarii spirituale. Tine conferinte in toata America si este un invitat frecvent la Oprah, Good Morning America, CNN. A scris numeroase carti de referinta in domeniu, dintre care mentionam: Power of Premonitions (Puterea premonitiilor, Ed. Lifestyle, Bucuresti, 2011) si Reinventing the Medicine.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.