Carte / Enzima intineririi de Hiromi Shinya

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 26.04.2014 13:59 | Publicat in DOCUMENTAR | Tipareste pagina

Esenta vitalitatii si sanatatii noastre este data de buna functionare a celulelor organismului.

Traducere din engleza de Liviu Mateescu
 Colectia: Citeste sanatos
 Nr. de pagini: 152
 Pret: 25.00 lei
 Editura: Lifestyle Publishing

Stim ca un numar tot mai mare de oameni sufera de dementa, de Alzheimer sau de efectele unui atac cerebral. Celulele imbatranite pot sa ne faca, de asemenea, mai sensibili la bolile infectioase. Aceste celule pot chiar sa duca la cancer. Esenta vitalitatii si sanatatii noastre este data de buna functionare a celulelor organismului.

 In cartea deschizatoare de drumuri Enzima miracol, dr. Shinya isi prezenta teoria enzimelor sursa si modul in care acestea influenteaza longevitatea. In cartea de fata, autorul introduce ideea unei noi categorii de enzime, capabile sa inverseze deteriorarile produse de inaintarea in varsta prin curatarea celulelor senescente sau "zombi", pe care ultimele cercetari stiintifice le arata ca fiind cauza principala a imbatranirii. In paginile cartii de fata vei afla:
• cum reusesc enzimele intineririi sa distruga celulele zombi;
 • de ce alimentele de culoare visinie contribuie la imbunatatirea vederii si a memoriei; de asemenea, este prezentat un plan complet cu ajutorul caruia poti sa-ti activezi enzima intineririi si sa-ti revitalizezi sanatatea;
 • totul despre comutatorul cancerului;
 • de unde stiu celulele ce trebuie sa faca.

Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind si la proiectarea instrumentului folosit in acest tip de operatii. Printre cele peste 300 000 de persoane tratate de el, s-au numarat presedinti de tari, prim-ministri, staruri de film, muzicieni celebri. In prezent, este profesor de chirurgie la Colegiul de Medicina Albert Einstein din New York si seful Unitatii de Chirurgie Endoscopica de la Centrul Medical Beth Israel.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.