Carte / Experimente privind viata de dupa moarte

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 13.04.2014 14:51 | Publicat in DOCUMENTAR | Tipareste pagina

Cartea de fata prezinta dovezi care ar putea zgudui din temelii bazele invataturilor stiintifice.

Autor: Gary E. Schwartz cu William L. Simon
 Traducere din engleza de Roxana Birsanu
 Colectia: Trebuie sa stii
 Nr. de pagini: 440
 Pret: 39.00 lei
 Editura: Lifestyle Publishing

Cuvant-inainte de Deepak Chopra

Dr. Gary E. Schwartz si partenera sa de cercetare, dr. Linda G. Russek, au avut curajul sa-si riste reputatia internationala si le-au cerut unora dintre cele mai cunoscute persoane cu capacitati extrasenzoriale (medium) din America, printre care John Edward, Suzane Northrop si George Anderson, sa participe la o serie de experimente extraordinare pentru a confirma sau infirma existenta vietii de dupa moarte.

 Cititorul este pus in fata unor dovezi stiintifice uluitoare, care atesta contactul cu lumea de dincolo in conditii controlate de laborator. In cadrul unor experimente monitorizate cu cea mai mare strictete, John Edward, Suzane Northrop si George Anderson au incercat sa contacteze prietenii si rudele subiectilor care nu si-au dezvaluit identitatea si au pastrat tacerea pe parcursul experimentelor.
Mesajele transmise i-au surprins atat pe subiecti, cat si pe cercetatori. Datele pozitive covarsitoare l-au convins pe autor sa renunte la pozitia lui de sceptic si sa isi prezinte concluziile in aceasta carte captivanta.

Dr. GARY E. SCHWARTZ este profesor de psihologie, medicina, neurologie, psihiatrie si chirurgie la Universitatea Arizona si director al Laboratorului pentru Progrese in Domeniul Constiintei si Sanatatii.
A publicat peste 450 de lucrari stiintifice si este coeditorul a unsprezece manuale academice.

WILLIAM L. SIMON este scriitor profesionist de treizeci de ani si a participat la redactarea a 800 de lucrari publicate.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.