Carte / Pe strada Londra de Samantha Young

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 15.02.2014 10:33 | Publicat in DOCUMENTAR | Tipareste pagina

Continuarea povestii din Pe strada Dublin, bestseller New York Times
Crede ca stie ce vrea.
Pana cand el ii arata de ce are nevoie.

Traducere din engleza de Ofelia Al-Gareeb
Colectia: Eroscop
Nr. de pagini: 400
Pret: 45.00 lei
Editura Trei

Pe strada Londra, continuarea celebrei Pe strada Dublin, ne readuce in Edinburgh pentru inca o poveste emotionanta, impregnata de erotism, in care Samantha Young nu se teme sa abordeze teme incomode.
Jo Walker are un obiectiv clar: sa gaseasca un barbat care sa le ofere stabilitate financiara ei si familiei sale. Pentru aceasta, insa, trebuie sa joace un rol care i-a devenit o a doua natura si sa le ascunda potentialilor parteneri adevarul despre familia ei. Cand il intalneste pe Cameron McCabe, acesta o judeca dupa aparente si isi formeaza o opinie nu foarte magulitoare. Dar, pe masura ce incep sa se cunoasca, Cam descopera ca Jo nu e ceea ce pare, iar Jo descopera un barbat in fata caruia nu trebuie sa se ascunda. Oare va indrazni Jo sa puna in joc viitorul sau dand curs atractiei mistuitoare dintre ea si Cam?

"Excelent este primul cuvant care-mi vine in minte cand ma gandesc la Pe strada Londra. Urmatoarele ar fi absolut uluitor. Veti fi miscati de poveste, iar erotismul va va taia respiratia." - Romantic Book Affairs

Samantha Young s-a nascut la Stirlingshire, Scotia. A absolvit in 2009 Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antica si medievala. Cartile sale acopera mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban si subiecte contemporane. Pentru romanul sau Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizata la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.