Carte / Pervertirea - Educatie sexuala pentru neveste

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 23.07.2016 09:38 | Publicat in DOCUMENTAR | Tipareste pagina

Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care da frau liber oricaror scenarii erotice si impinge limitele placerii dincolo de orice imaginatie.

Autoare: S.L. Jennings
Traducere din engleza de Cristina Buzoianu
Colectia Eroscop
Nr. de pagini: 264
Pret: 35.00 lei
Editura Trei

Aflati povestea seducatoare si provocatoare a unui barbat care le invata pe femei tot ce trebuie sa stie ca sa-si faca partenerii fericiti in pat… si in acelasi timp sa-si implineasca fanteziile cele mai indraznete.

"Timp de sase saptamani, o sa fiu iubitul, profesorul, cel mai bun prieten si cel mai periculos dusman al vostru. Eu o sa fiu cel care va va salva relatiile si viata sexuala."

Justice Drake conduce un centru spa exclusivist de terapie prin sex pentru femeile din inalta societate. Acestea sunt aici dintr-un singur motiv: sa incerce sa recastige atentia sotilor lor infideli. Si Justice le va invata cum sa faca acest lucru, folosindu-se de trupurile lor. Justice isi iubeste meseria. Ii place sa le faca pe femeile bogate si rigide sa se simta inconfortabil. Dar, Justice ramane rece si distant fata de femeile carora le este profesor de sex. Cu o singura exceptie: Allison.

“In Pervertirea, scopul meu a fost sa iau un subiect tabu, sa-l imbrac intr-o lenjerie vulgara si apoi sa-l romantez”, declara autoarea. Jennings recunoaste ca romanul are o abordare mai provocatoare decat povestile tipice de dragoste dintre un barbat si o femeie si crede ca vocea masculina a naratorului apropie cartea atat de cititoare cat si de cititori.

In 2012, cand S.L. Jennings si-a publicat singura prima ei poveste de dragoste paranormala, Dark Light, a avut foarte putina expunere. "Dar nu mi-a pasat", a declarat ea. Scrierea si publicarea cartii "a fost o mare realizare". S.L. Jennings si-a gasit chemarea. Straduinta ei a dat roade cand autoarea a lansat cea de-a cincea carte - Pervertirea – etichetata ca "roman de educatie sexuala". Pervertirea a ajuns in top 100 Kindle la categoria roman de dragoste contemporan si a obtinut recenzii pozitive atat din partea criticilor literari cat si a fanilor.

Jennings a publicat cartea simultan in format tiparit si in format electronic pe platformele Kindle, Kobo si iTunes, declarand ca si-a dorit ca romanele sale sa fie cat se poate de accesibile.

Pe coperta cartii il gasim pe Mike Thurston. Acesta este antrenor personal si proprietarul unei sali de sport din Newcastle, Anglia. In timpul liber, Mike este model si participa la competitii de Bodybuilding.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.