Carte / Tratat de mangaieri de Gerard Leleu

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 16.02.2014 11:17 | Publicat in DOCUMENTAR | Tipareste pagina

Care sunt diferentele erotice dintre barbati si femei? Cum sa evitam capacana rutinei? Cum sa depasim blocajele? Ce inseamna mangaierea interioara?

Traducere din franceza de Aliza Ardeleanu
Colectia: Eroscop
Nr. de pagini: 392
Pret: 39.00 lei
Editura Trei

Dr. Leleu ne raspunde printr-o lucrare de referinta din domeniul senzualitatii. Plecand de la piele, cel mai generos organ senzitiv al nostru, vom descoperi geografia senzuala a celuilalt, sondandu-i zonele senzibile din intimitatea sa cea mai profunda.
 Mangaierile pot oferi placeri infinite fiind minunate expresii ale artei de a iubi. Invitandu-ne sa invatam aceasta arta (aflam, de pilda, ca exista 28 de tipuri diferite de a saruta si 37 de moduri de a mangaia), dr. Leleu ne ofera un adevarat manual al tandretei: dupa ce-l veti parcurge, veti fi partenerul ideal!

"Pe sold, pielea se intinde, ridicata de oasele de dedesubt si de muschi puternici. Sensibilitatea ei este inca si mai mare decat cea a pantecelui si chiar a taliei. Atingerile usoare cu varfurile degetelor provoaca in aceste locuri mici seisme ale caror unde fac sa vibreze intregul trup. Este o vasta suprafata convexa pe care degetele pot face dovada maiestriei lor. Dupa toate tipurile de miscari ale varfului degetelor, unghiile isi intra-n drepturi, brazdand, zgariind, piscand. Si-atunci, mana devine si mai lacoma, apucand, cuprinzand in caus si-apoi framantand, largindu-si in sfarsit actiunea de la talie la coapsa." - Dr Gérard Leleu

"Parasiti caile romane ale centrului torsului si mergeti sa va plimbati pe intreaga-i intindere. Spate frumos, spate vast, fericita campie! Lasati-va buzele sa rataceasca, sa culeaga, sa ciuguleasca, insamantati cu varful limbii, truditi, sapati cu dintii, caci nu placerea e-aceea care lipseste! Intoarceti-va din nou la calea regala pentru a cobori spre solduri. Mergeti in pas vioi. Ajungeti la rodnicele campuri ale salelor. Incetiniti, opriti-va o clipa: de-aici se-nalta stoluri de frisoane.
 Terenul urca-n panta, urmati-l, caci trebuie sa va catarati pe dealuri. La mijlocul drumului, se afla un loc aparte, exact la jumatate intre adancitura salelor si inceputul brazdei dintre fese. Este o zona extraordinara. Saruturile provoaca aici o stranie si paradoxala impresie: un val de placere si de liniste plin invadeaza trupul, in timp ce o dorinta de a face dragoste se iveste dintr-o data in pubis. Faceti un popas in acest uimitor loc de observatie. Caci ceea ce urmeaza va va cere rezistenta." - Dr Gérard Leleu

Dr. Gérard Leleu este medic, sexolog si terapeut de cuplu, autor a numeroase carti de succes, dintre care Editura Trei a publicat: Cum sa fim fericiti in cuplu. Intre fidelitate si infidelitate; Cum sa fim fericiti in cuplu. Intimitate, senzualitate si sexualitate; Cartea dorintelor; Barbatul de azi explicat femeilor.
Tratat de mangaieri este un ghid complet care va ajuta sa va (re)descoperiti propriul trup, precum si pe cel al partenerului. Atingerea pielii este o etapa delicata si importanta a comunicarii amoroase, care nu trebuie neglijata. De aceea, dr. Gérard Leleu ne ofera "cheia" pentru o sexualitate debordanta.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.