#Colectiv: Lacrimile ingerilor

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 19.11.2015 10:12 | Publicat in DOCUMENTAR | Tipareste pagina

Data de 30 octombrie 2015 a fost o zi sumbra pentru Romania.
Tristeţea şi durerea provocate de tragedia din Clubul Colectiv au depasit graniţele capitalei, iar din acea clipa fatidica suferinţa şi mahnirea s-au instalat printre sentimentele noastre zilnice.

Cu toţii am primit adevarate lecţii de viaţa - de compasiune, solidaritate, unitate, credinţa, speranţa - şi cu siguranţa, sfarşitul listei este departe.

In faţa unei tragedii care a infiorat o naţiune, Romfilatelia se arata solidara faţa de suferinţa ţarii noastre şi doreşte sa contribuie, prin specificul activitaţii sale, la conştientizarea şi incurajarea celor mai sincere sentimente şi acte de iubire faţa de aproapele aflat la mare nevoie.

Astfel, vineri, 20 noiembrie a.c., la Bursa de contacte din cadrul Targului de Carte Gaudeamus, Pavilionul Central Romexpo, Romfilatelia introduce in circulaţie emisiunea de marci poştale
Lacrimile ingerilor, un pios gest de compasiune şi omagiu adus victimelor tragicului eveniment din Clubul Colectiv.

Alatura-te acestei campanii caritabile, care se va derula in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie a.c. şi cumpara emisiunea filatelica din magazinele speciale Romfilatelia din Bucureşti, Bacau, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara!
Fondurile obţinute din vanzarea tirajului filatelic vor fi transferate Spitalului Clinic de Urgenţa Floreasca, avand ca destinaţie finala sprijinirea procesului medical de recuperare a celor afectaţi.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.