Reteta tiroleza: Fondue de branza

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 07.06.2014 12:51 | Publicat in DOCUMENTAR | Tipareste pagina

Reţeta tiroleza a fost oferita şi preparata de Restaurantul Tirol Sinaia şi poate fi degustata zilnic la restaurantul din cadrul hotelului International din Sinaia.

Ingrediente:
Morcovi cruzi
Cartofi fierţi
Paine neagra din faina Arpis
Vin alb dulce
Şvaiţer
Piper alb
Usturoi

Mod de preparare
Un vas special se unge cu usturoi şi se lasa la incins.

Se adauga vin, piper alb şi apoi, treptat, şvaiţer.
Se amesteca pana ce svaiţerul se omogenizeaza şi se topeşte.

Mod de servire
Se serveşte direct in vasul in care a fost preparat, la cald, cu morcovi, cartofi fierţi si paine neagra din faina Arpis.

Reţeta face parte din programul de educaţie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice Russenart Communications, in parteneriat cu brandul Arpis. In iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.