12 melodii pentru selectia nationala Eurovision 2014

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 20.02.2014 15:46 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

In urma ascultarii celor 150 de melodii validate sa participe la Selectia Nationala Eurovision, juriul a decis un numar de 12 piese care sa concureze in finala din 1 martie.

Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii impreuna cu juriul de specialisti vor alege, in prima zi a primaverii, cantecul care ne va reprezenta in acest an la finala internationala a concursului, in Copenhaga. Selectia Nationala se va desfasura la Brasov, la Teatrul Sica Alexandrescu, si va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro.

Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula si Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia Orchestra sunt cei pe care ii vom vedea pe scena Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov, la finala nationala a concursului Eurovision 2014.

Tudor Turcu, VH2, Blaxy Girls, Dan Helciug, Anthony Icuagu, Jazzy Jo, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocarita, Andreea Olariu, Alexandra Craescu, Cezar Dometi se numara printre cei care nu au trecut de preselectia desfasurata pe 19 si 20 februarie.

Din cele 159 de melodii care au fost inscrise in acest an la Eurovision, 150 au intrat in preselectie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR.
In spectacolul din 1 martie, cele mai bune douasprezece melodii anuntate vor fi supuse jurizarii publicului larg, dar si votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca in cazul votului juriului.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.