Lifestyle

Senzaţional şi neobişnuit, topuri şi oameni deosebiţi, staruri şi celebritate. Despre o planetă a iluziilor şi oamenii care trăiesc altfel. Cu speranţă, disperare, iubire, sex, pasiune, hobby, umor.

 
Au trecut 20 ANI de la unul dintre CELE MAI TULBURATOARE MOMENTE ale SECOLULUI XX

31 august este ziua in care ne amintim cu tristete de tragica disparitie a Printesei Diana, supranumita „Printesa inimilor”.

 
Uite ce AUTOTURISME de EPOCA are miliardarul ION TIRIAC in colectia personala!... FOTO

Ţiriac Collection cuprinde branduri de notorietate, precum: Jaguar, Aston Martin, Ferrari, Porsche, Cadillac, Rolls-Royce şi multe altele.

 
CELE MAI MARI KITSCHURI ale ROMANIEI sunt CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI, ARSENIE BOCA, COCALARII si PITZIPOANCELE...

Categoria kitschului istoric si legendar este dominata de Arsenie Boca, Elena Ceausescu, Dracula, Dacii şi Mos Gerila...

 
Esti UTILIZATOR Facebook, Google+, Twitter sau Instagram?... Vezi ce te sfatuieste SRI!...

Multe servicii Social Media seteaza, la deschiderea de noi conturi, datele utilizatorilor drept publice, astfel ca ele pot fi accesate de oricine se conecteaza la reteaua Internet.

 
S-a intamplat nu departe de TIMISOARA. CEA MAI MARE CRIMA in MASA din EUROPA de dupa al Doilea Razboi Mondial...

Cea mai mare atrocitate din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial incepea in 11 iulie 1995. Timp de cinci zile, peste 8.000 de musulmani au fost exterminati in mod sistematic de unitati ale armatei sarbe.

 
CEA MAI INFLUENTA FEMEIE a LUMII s-a nascut la nici 600 km de TIMISOARA

Fostul manechin Melania Knavs, a treia soţie a miliardarului Donald TRUMP, s-a nascut la 26 aprilie 1970 şi a petrecut copilaria in acest oraş sloven

 
REGELE DERBEDEU de HOHENZOLLERN-SIGMARINGEN care a impartit ROMANIA intre DICTATURA REGALA si FOAMEA NEAGRA

Din 1930 pana in 1940 ziua de 8 iunie a fost sarbatoare oficiala in Romania, serband urcarea pe tron a regelui Carol al II-lea. Ziua era serbata cu defilari militare şi cu demonstraţii ale strajerilor.

 
OPERA de ARTA a lui BRANCUSI, PRET RECORD la o LICITATIE la NEW YORK!... PSD n-a vrut sa dea 11 milioane euro pe PIETROIUL TEHNOCRAT!...

Inca o dovada ca Romania nu-şi respecta valorile naţionale poate fi considerata vanzarea cu un preţ record unei opere a lui Constantin Brancuşi la o licitaţie de la New York.

 
La 700 km de TIMISOARA, mai aproape ca MAREA NEAGRA, se afla CEA MAI FRUMOASA PLAJA de pe coasta MARII ADRIATICE... FOTO

In acest oraş, numit atunci Cita di Dolcinio, a stat prizonier pentru 5 ani scriitorul Miguel de Cervantes.

 
ROMANIA a castigat EUROVISIONUL?... NU!... Era sa-l castige MOLDOVA!...

Eurovision Song Contest 2017 a avut loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 41 de tari.

 
Cum arata FEMEIA FATALA in urma cu O SUTA de ANI?... Rebela, controversata, voluptoasa si libertina... VIDEO+FOTO

Actriţa condamnata la 10 zile inchisoare pentru obscenitate intr-o piesa de teatru... In 1999, American Film Institute a clasat-o pe locul 15 pe lista celor mai bune actriţe ale tuturor timpurilor.

 
NIMIC nu se face peste NOAPTE. CEA MAI MARE BISERICA din LUME s-a construit in 120 de ani, cat au domnit 20 de papi FOTO

A rezultat cel mai mare locaş al creştinataţii, conţinand sute de opere de arta de o valoare inestimabila