Lifestyle

Senzaţional şi neobişnuit, topuri şi oameni deosebiţi, staruri şi celebritate. Despre o planetă a iluziilor şi oamenii care trăiesc altfel. Cu speranţă, disperare, iubire, sex, pasiune, hobby, umor.

 
Cum arata femeia perfecta?

Femeia perfecta nu este Angelina Jolie sau Kelly Brook, nici chiar Kim Kardashian. Este un amestec al tuturor acestor femei.

 
Cimpanzeul lui Tarzan a murit la 80 de ani

Cimpanzeul Cheetah, cel care a jucat în filmele cu Tarzan de la începutul anilor 30, a murit la un adăpost pentru animale din Florida, la vârsta de 80 de ani.

 
Cat castiga un rege?

Pentru prima oară de la adoptarea Constituţiei spaniole (în 1978) şi reinstaurarea monarhiei, administraţia Coroanei spaniole a făcut publice cheltuielile familiei regale.

 
Anii 2000 au adus 5,67 amanti pe ... cap de femeie

Timpurile se schimbă, moravurile de asemenea. Începând cu 1960 până în anii 2000 şi mai departe, comportamentul sexual al femeilor s-a schimbat şi el. O dovedeşte numărul amanţilor.

 
O viata sexuala implinita inseamna o familie fericita

Bărbaţii care au raportat o fermitate optimă a erecţiei şi s-au declarat complet satisfăcuţi cu viaţa lor sexuală sunt mai sănătoşi şi au o viaţă mai fericită faţă de cei care au raportat erecţii sub optime şi o satisfacţie scăzută faţă de experienţele lor sexuale.

 
Femeia Zilei / Kim Kardashian, cea mai vulgara vedeta a anului

Liga americană Junior Cotillions a publicat lista cu vedetele cele mai vulgare, în frunte aflându-se Kim Kardashian, informează 7sur7.be.

 
Nominalizari la Globurile de Aur

Filmul mut The Artist, în regia francezului Michel Hazanavicius, a obţinut şase nominalizări la Golden Globe Awards, printre care se numără cele pentru cea mai bună comedie sau musical şi pentru cei mai buni actori, francezii Jean Dujardin şi Berenice Bejo.

 
Cea mai sexy actrita a tuturor timpurilor

Guys Choice Awards a pus ochii pe Jennifer Aniston şi a declarat-o cea mai sexy actriţă a tuturor timpurilor, după ce în luna martie aceeaşi revistă o alesese drept cea mai sexy actriţă a deceniului.

 
Kia Rio - Masina Anului 2012 in Romania

In urma votului acordat de jurnalistii de specialitate ai APAR, Kia Rio a primit titlul oficial "Masina Anului 2012 in Romania".

 
De ce mint copiii?

De obicei, copiii mint din aceleaşi motive ca şi adulţii: când simt că sunt într-o capcană, când le este teamă de pedeapsă sau de a fi respinşi spunând adevărul, când se simt ameninţaţi,sau când pur şi simplu se gândesc că minciuna va face lucrurile mai uşoare pentru toată lumea.

 
Femeia Zilei / Neylini, adica Liliana Nae

Neylini a lansat cel mai recent single, intitulat “Dayla”. Pentru aceasta piesa, artista a colaborat cu Adi Cristescu, cel care si-a pus amprenta pe hit-ul “Muleina”, cea mai difuzata piesa a anului 2009, Amsterdam Avenue si baietii de la ABsound.

 
Femeia Zilei / Motoko Hirayama, un spirit liber din Tara Soarelui Rasare

La Timişoara, pe 3 decembrie, a avut loc spectacolul Requiem. Nu ştii nimic despre mine, semnat de Motoko Hirayama (Japonia) şi Răzvan Mazilu (Romania), spectacol asezonat şi de superba lucrare muzicală Requiem a compozitorului britanic Kerl Jenkins.