Lifestyle

Senzaţional şi neobişnuit, topuri şi oameni deosebiţi, staruri şi celebritate. Despre o planetă a iluziilor şi oamenii care trăiesc altfel. Cu speranţă, disperare, iubire, sex, pasiune, hobby, umor.

 
Inna, cea ... fara sfarsit

Inna a lansat azi videoclipul care ilustreaza piesa "Endless", cel mai nou extras pe single de pe albumul "I Am The Club Rocker".

 
Taylor Swift, number one la American Music Awards

Taylor Swift este marea câştigătoare a premiilor ediţiei din 2011 de la American Music Awards, cu trei premii obţinute.

 
Femeia Zilei / Cine o ajuta pe Rihanna?

Cine o vede pe Rihanna în braţele frumosului manechin din clipul We Found Love, s-ar gândi la o viaţă tumultoasă a artistei. Când colo, nimic. 

 
Pavel Stratan revine cu Amintiri din copilarie

Pavel Stratan revine in atentia muzicala a publicului din Romania cu un nou album. Materialul se numeste "Amintiri din copilarie - volumul 4" si a fost realizat in cinci ani.

 
Femeia Zilei / Romanita Iovan a dat lovitura

Primul produs de serie marca Romanitza a întrecut aşteptările tuturor. În mai puţin de două săptămâni de la lansare jumătate din producţie s-a epuizat.

 
Premiere cinema - noiembrie 18

      *8 fois debout/De 8 ori în picioare *The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1/Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I *Primos/Verii *Dacă bobul nu moare

 
Femeia Zilei / Andreea Stefanescu, regina de la Spoletto

A devenit campioană mondială, alături de echipa naţională a Italiei, la ultimele Campionate mondiale de gimnastică ritmică din Montpellier, în septembrie.

 
Femeia Zilei / Shakira, nr. 2.454 pe Hollywood Boulevard

Hollywood - Cântăreaţa columbiană Shakira este cea de-a 2.454-a stea de pe celebrul bulevard al celebrităţilor.  Shakira Isabel Mebarak Ripoll, născută pe data de 2 februarie 1977,

 
Madonna a lansat Give Me All Your Love

Madonna a lansat versiunea demo a melodiei "Give Me All Your Love" in dimineata zilei de 8 noiemrbie. In doar cateva ore, single-ul a ajuns in primele 10 subiecte discutate pe Twitter.

 
Lady Gaga, regina de la Europe Music Awards

Belfast - Lady Gaga s-a impus la categoria "cel mai bun cantec" ("Born This Way"), "cea mai buna cantareata a anului", "cel mai bun videoclip" ("Born This Way") si "artistul cu cel mai mare numar de admiratori", fiind marea castigatoare a premiilor EMA 2011.

 
Votati Alexandra Stan, la European Border Breakers Awards!

Au fost anunţate numele celor zece laureaţi ai European Border Breakers Awards, ediţia 2012.  Publicul este invitat să-şi desemneze artistul preferat.

 
Femeia Zilei / Rebecca Romijn, femeia regala

Rebecca Alie Romijn s-a nascut pe 6 noiembrie 1972 in Berkeley, California.  Atat tatal industrias, cat si mama sa , profesoara de engleza, proveneau din familii cu descendente regale si au imprimat fiicei lor o educatie si cultura aleasa.