Care-i cea mai sexy femeie a anului 2013?

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 04.01.2013 15:25 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Siteul AskMen a ales-o recent pe Jennifer Lawrence drept cea mai seducătoare femeie a anului 2013.
Sondajul de la Askmen a clasat-o pe locul secund pe Mila Kunis, urmată de Kate Upton.
Pe de altă parte, revista pentru bărbaţi Health a evidenţiat-o pe Katy Perry, urmată de Mila Kunis şi Christina Hendricks, într-un top care a avut-o anul trecut pe primul loc pe Jennifer Aniston, care a retrogradat pentru 2013 pe locul 5.
***
Jennifer Lawrence Shrader, nascuta la 15 august 1990 in Louisville, Kentucky, este o acrita americana.
A absolvit liceul doi ani mai devreme  pentru a incepe o cariera in actorie.
A avut roluri principale in The Bill Engvall Show si in filme precum The Burning Plain si Winter's Bone, pentru care a primit  o nominalizare Oscar pentru cea mai buna actrita.
***
Mila Kunis (născută Milena Markovna Kunis, la 14 august 1983, în Cernăuţi) este o actriţă americană.
Numele său întreg este Milena Markovna Kunis şi este o actriţă de origine ucraineană. A jucat în producţii de televiziune precum Jackie Burkhart din That '70s Show şi este şi vocea personajului Meg Griffin în seria animată Family Guy. Poate fi urmărită şi în rolurile Rachel Jansen din Forgetting Sarah Marshall, Mona Sax din Max Payne sau Solara din The Book of Eli. În 2010 a câştigat trofeul Marcello Mastroianni pentru Cea mai bună actriţă a Festivalului Internaţional de la Veneţia pentru rolul Lily din producţia Black Swan. Pentru acelaşi rol a fost nominalizată la Globurile de Aur.
S-a născut în Ucraina. S-a mutat la Los Angeles în 1991. Mama sa Elvira a fost profesoară de fizică şi farmacistă, iar tatăl său Mark Kunis este un fost inginer mecanic şi managerul unei firme de taximetrie. Mai are un frate mai mare, Michael.
***
Katy Perry (născută Katheryn Elizabeth Hudson, pe 25 octombrie, 1984) este o cântăreaţă americană. A devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a atins prima poziţie în peste 20 de ţări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia şi United World Chart.
În 2001, Katy Perry îşi lansează primul album de studio semnat Katy Hudson. Albumul a fost lansat sub Red Hill Records, dar din cauza falimentului companiei, vânzarea a fost sistată.
Pe 24 august 2010, Perry şi-a lansat al treilea album de studio, Teenage Dream. Deşi a fost primit cu recenzii mixte din partea criticilor, albumul a fost nominalizat la premiile Grammy ş a debutat pe locul 1 în Billboard 200 cu 192.000 exemplare vândute în prima săptămână; Teenage Dream s-a mai clasat pe prima poziţie în clasamentele din Australia, Austria, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă şi Regatul Unit. De pe album au fost promovate şase piese: "California Gurls" (cu Snoop Dogg), "Teenage Dream", "Firework", "E.T." (cu Kanye West), "Last Friday Night (T.G.I.F.)" şi "The One That Got Away" ce s-au bucurat de mare succes comercial internaţional, primele cinci clasându-se pe primul loc în clasamentul Billboard Hot 100, Perry deveninind astfel al doilea artist, după Michael Jackson, ce reuşeşte acest lucru.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.