Cea mai dorita femeie din lume in 2012

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 13.02.2012 21:16 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

AskMen.com a realizat lista de 99 cu cele mai dorite femei din lume în 2012. În fruntea listei, cea mai fierbinte şi sexy s-a situat fără concurenţă Sofia Vergara. Deşi au existat o mulţime de candidate nu foarte uşor de trecut cu vederea, nimeni nu a pus la îndoială alegerea Sofia Vergara.

Numărul 2 pe listă a fost Kate Upton, în timp ce Rooney Mara a venit de nicăieri pentru a termina pe locul 3. Alte prezenţe notabile în top zece sunt Nicki Minaj la nr 5, Scarlett Johansson la nr 7, Kim Kardashian - la numărul 8 şi Rihanna, la nr 9.

Anul trecut, Blake Lively a fost în fruntea listei. În acest an, ea a ajuns tocmai pe locul 32.

 

Sofía Margarita Vergara s-a născut la 10 iulie 1972 în Barranquilla şi este fotomodel şi actriţă columbiancă.
Margarita a început cariera ca model după ce a făcut publicitate pentru pepsi. Ea a devenit moderatoare la postul TV latino-american "Univision" putând fi văzută la emisiunile "Fuera de serie" şi "A que no te atreves". În 2002 Vergara ajunge la Hollywood unde joacă în filmele "Big Trouble", "Soul Plane", "Dogtown Boys şi "Four Brothers". Mai apare şi în filme TV ca "Hot Properties" şi "Knights of Prosperity". Ea a fost distinsă în 2010 cu premiul Emmy, ca cea mai bună actriţă a anului în roluri secundare din seriale comice.

 

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.