Cei mai complexati dintre muritori sunt...

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 04.05.2012 16:55 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Societatea Internaţională de Chirurgie Estetică a realizat un studiu din care a reieşit că în Coreea de Sud se realizează cele mai multe operaţii chirugicale pe cap de locuitor şi nu în Statele Unite, cum se credea până în prezent. 

Ancheta a mai scos la iveală faptul că Brazilia, Grecia şi Italia sunt umăr la umăr în lupta pentru primul loc în ceea ce priveşte implanturile mamare.
În Coreea de Sud se caută cu îndârjire ajustările de chip, fapt de altfel uşor explicabil prin faptul că oamenii sunt cu ochii aţintiţi pe tot ce este la modă în vest şi prin libertatea de care se bucură. Sondajul a concluzionat că 20 % dintre femeile din Seul au suferit o operaţie plastică.
Însă, frumuseţea nu are acelaşi înţeles pe toate meridianele lumii şi acest lucru se reflectă în ceea ce doresc clienţii.
Spre exemplu, în Brazilia sunt de 7 ori mai multe solicitări pentru intervenţii pe fese şi de 5 ori mai multe în ceea ce priveşte ... întinerirea vaginului.
De cealaltă parte, în ţara crizei economice, Grecia, bărbaţii sunt cei mai complexaţi de ceea ce poartă în pantaloni. Astfel, în ţara de la poalele Olimpului, există de 10 ori mai multe cereri de mărire a penisului ca în oricare altă ţară a lumiii...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.