Cum sa-ti maresti sanii fara chirurgie?

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 27.10.2012 12:03 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Tata Sombuntham este esteticiană la San Francisco, unde şi-a deschis un salon propriu, după ce mult timp s-a instruit în Thailanda şi a lucrat acolo o lungă perioadă de timp.
Tata Sombuntham a afirmat la canalul de televiziune american ABC că a fost prima esteticiană care a dat palme în Occident, spune 7sur7.be.
Pentru că asta este specialitatea ei: a înlocuit masajele traditionale printr-o şedinţă de 15 minute de ... palme.
Şi îi asigură pe toţi, fără nici o ezitare, că acest lucru permite dispariţia ridurilor şi restrângerea porilor din piele fără chirurgie.
Nu există nici o probă medicală care să dovedească valabilitatea acestei metode anti-îmbătrânire, dar unii medici sunt de acord şi admit că o asemenea metodă poate duce la o mai bună circulaţie a sângelui şi poate da pielii o tentă mai catifelată.
Rezultatele, spune esteticiana, sunt imediate după o palmă a ei.
Preţul palmelor este destul de ridicat: 350 dolari (271 euro) pentru o şedinţă de 15 minute. Dar poţi să faci exerciţii şi acasă.
Ea îi sfătuieşte pe clienţi să renunţe la bijuterii şi să păstreze cotul şi încheietura mâinii relaxate înainte de plezneala terapeutică: "Trebuie aplicată palma cu autoritate şi să nu-ţi fie frică".
În Thailanda, esteticiana povesteşte că este un tratament obişnuit acela de a aplica câte o palmă pe fese sau a masa sânii într-un anume fel pentru a-i mări.
conform publicaţiei The Independent, un studiu thailandez a demonstrat eficacitatea metodei. Chiar ministerul a sponsorizat un program care învaţă femeile cum să-şi maseze sânii pentru a îmbunătăţi dimensiunile fără a apela la chirurgie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.