Dana Rogoz a spus Da

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 20.04.2012 19:25 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Vedeta ProTv International, prezentatoarea emisiunii “De Suflet”, Dana Rogoz, tocmai s-a intors din vacanta de Paste pe care a petrecut-o impreuna cu Radu, in Europa, cu care are o relatie de 8 ani, anunţând că a fost ceruta in casatorie si a spus “da”.

Dana Rogoz, născută la 26 septembrie 1985, în Bucureşti, a intrat în grupul Minisong la vârsta de 3 ani, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde cânta şi unde a descoperit-o Cristi Rotaru, cel care a adus-o la Pro TV.Actriţa a debutat la vârsta de numai 4 ani, când făcea primul ei turneu, şi când avea să înceapă să joace la Pro TV.
La 9 ani juca rolul Abramburicăi în serialul TV Abracadabra difuzat de Pro TV. În anul 2003 a interpretat rolul Ioanei în filmul Dulcea saună a morţii, în regia lui Andrei Blaier. În perioada 2002-2007 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV: La Bloc şi Fete cu lipici.
În anul 2008 a început să joace rolul lui Ingrid în serialul Îngerasii, difuzat pe canalul „Acasă”, pentru ca un an mai târziu să joace şi în serialul de comedie State de România, în rolul fetei primarului, Andreea Popeanga.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.