Eurovision cu repetitie pentru Paula Seling si Ovidiu

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 03.03.2014 01:13 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Paula si Ovi, alias Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, au castigat finala Eurovision Romania 2014, dupa ce au obtinut cele mai multe puncte in urma cumularii votului publicului si al juriului.
Piesa lor, Miracle, a primit 10 puncte de la public si cele mai multe puncte din partea juriului (12), obtinand in final un total de 22 de puncte.

Locul al doilea a fost obtinut de Vaida, cu 16 puncte (4 juriu si 12 televot), iar al treilea de Vizi Imre, cu 16 puncte (10 puncte juriu, 6 puncte televot).
Anca Florescu s-a clasat pe a patra pozitie (5 puncte juriu si 8 televot), iar Stefan Stan & Teddy K au ocupat locul al cincilea (7 puncte juriu, 5 televot).
In clasamentul final, Renee Santana & Mike Diamondz s-au clasat pe a sasea pozitie (6 puncte juriu, 4 televot), urmati de Bere Gratis (8 puncte juriu, 1 televot).
Cu 0 puncte de la juriu si 7 din partea telespectatorilor, Sal a ocupat pozitia a opta, pe locul al noualea fiind trupa The dAdA (2 puncte juriu, 3 televot).
Penultimele locuri au fost ocupate de The Zuralia Orchestra (3 puncte juriu, 0 televot) si de Naomy (1 punct juriu, 2 televot).
Clasamentul se incheie cu Silvia Dumitrescu (0 juriu, 0 televot).
Juriul de specialitate al selectiei nationale a fost compus din: regizorul muzical Alexandra Cepraga, interpreta Nicoleta Matei (Nico), Nancy Brandes - dirijor, orchestrator, compozitor si actor comic israelian originar din Romania, compozitorul si claparul Bobby Stoica, respectiv presedintele juriului, muzicianul Madalin Voicu.


Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu si-au inceput colaborarea in 2010, cand au participat la finala de la Oslo a concursului Eurovision, cu piesa „Playing with Fire”.
Compozitia lui Ovi, punerea in scena si interpretarea au impresionat Europa, cei doi ocupand atunci locul 3, cu un total de 162 de puncte.

Concursul cantecului european se va desfasura, in 2014, la Copenhaga, Danamarca, in 6, 8 si 10 mai, cu participarea a 37 de tari.
Reprezentantii Romaniei vor evolua pe scena Eurovision in cea de-a doua semifinala a concursului, cea din 8 mai, alaturi de Norvegia, Israel, Georgia, Austria, Lituania, Polonia, Malta, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia si Elvetia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.