Topul vedetelor nud / Ana Maria Prodan

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 15.02.2013 21:47 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Tânără(încă), deşteaptă, frumoasă şi devreme acasă este Ana Maria Prodan Reghecampf. Şi faţă de celelalte vedete care au reinventat meseria de dansatoare sau de fotomodel, ori chiar de solistă, fiica lui Ionela Prodan îşi etalează cu mult curaj nuriipe facebook, chiar dacă acum are şi copii, şi soţ.
Lucrează la Fifa Players, a absolvit la Zoia kosmodemianskaia, trăieşte în Las Vegas, Nevada, şi s-a născut pe 17 decembrie 1972, la Bucureşti, iată cum se autoprezintă pe facebook. Plus imagini care atrag atenţia oricărui bărbat.
Pe siteul propriu, mai adaugă şi că a urmat cursurile Facultatii de Drept si Relatii Internationale, a facut 15 ani de pian si apoi a devenit Agent Fifa.
In 2008 a fost numita Presedinte la FC Buftea in liga a II-a, fiind singura femeie care conduce destinul unei echipe din liga II-a. In 2009 a trecut la gruparea F.C. Snagov in functie de Presedinte Executiv, functie pe care o detine si astazi.
Are doua fete din prima casatorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Sarah si Rebecca.
S-a recasatorit cu fotbalistul Laurentiu Aurelian Reghecampf pe data de 14 iunie 2008 in Las Vegas dupa o relatie inceputa in urma cu 13 ani si neterminata.
Pe 31 august 2008 s-a nascut baietelul lor, Laurentiu Junior. Luca, baietelul din prima casatorie a lui Laurentiu locuieste in Germania alaturi de mama lui.
Resedinta oficiala a Anamariei este in Statele Unite, Las Vegas. Acolo locuieste de 10 ani. In Romania are domiciliu temporar deoarece aici are o mare parte din afaceri (imobiliare, firma impresariat, etc).
Are o firma de impresariat (Universal Sport Management) impreuna cu Adrian Mutu care este si nasul baiatului ei impreuna cu Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.
Are o firma ce importa pamant cu o capacitate de absorbtie a apei mult mai mare decat in mod normal, astfel incat reduce costurile apei la mai mult de jumatate.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.