Femeia Zilei / Cine o ajuta pe Rihanna?

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 19.11.2011 13:32 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Cine o vede pe Rihanna în braţele frumosului manechin din clipul We Found Love, s-ar gândi la o viaţă tumultoasă a artistei. Când colo, nimic. 

Frumoasa a afirmat că este celibatară şi nu are nici o relaţie în prezent ... mai mult de o noapte.
Invitată la celebreâul talk-show al lui Ellen De Generes, Rihanna a făcut câteva mărturisiri şoc despre viaţa ei intimă, care nu prea ... există.
Aleasă drept cea mai sexy femeie de pe planetă de revista Esquire, această distincţie i se pare a fi finalmente de rău augur.
Rihanna nu este foarte fericită de statutul de celibatară şi declară că din păcate nu poate lega o relaţie cu un bărbat pe care-l intimidează.

A sfârşit prin a mărturisi că ea îşi doreşte bărbaţii un pic mai agresivi, siguri de sine şi mai ... misterioşi.
Pentru cine nu ştie, Rihanna (n. Robyn Rihanna Fenty, 20 februarie 1988, Saint Michael) este o cântăreaţă, muziciană, textieră şi dansatoare din Barbados.
A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziţia secundă în clasamentul Billboard Hot 100.

În primăvara anului 2006, începea promovarea unui nou album de studio, A Girl Like Me, care avea să devină un succes comercial, fiind vândute peste un milion de exemplare numai în S.U.A.
În prima parte a anului 2007 a fost lansat discul Good Girl Gone Bad, ce include compoziţii de succes precum „Umbrella”, „Don't Stop the Music” sau „Disturbia”.


La începutul anului 2009, interpreta a fost implicată într-un scandal mediatic de proporţii, în momentul în care iubitul său, cântăreţul Chris Brown, a comis acte de violenţă domestică asupra sa.
Ulterior, la finele aceluiaşi an, începea comercializarea unui nou album de studio, Rated R, care include şlagărele „Russian Roulette” şi „Rude Boy”.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.