Femeia Zilei / Corina Bud

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 02.02.2013 21:47 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Conform celor de la Google, în anul 2012, în România cea mai căutată melodie a fost Corina a ta, care a depăşit chiar Vara nu dorm, Mandinga Zaleilah sau Gangnam Style sau Dalinda.
Iată că, deşi s-a născut la 26 ianuarie 1980, nemaifiind printre cele mai fragede prezenţe ale scenei româneşti, Corina Bud confirmă încă o dată.
Originară din Satu Mare, Corina Monica Ciorbă, pe numele de ceritificat de naştere, a debutat la petrecerile de familie şi călătoriile de colindat de prin casele prietenilor, în Ajun de Crăciun.
Corina a absolvit două facultăţi: ASE-ul si Facultatea de Drept din Bucuresti. A luat lecţii de canto timp de doi ani, având-o ca profesoară pe Crina Mardare.
Cântăreaţa de pop/dance/R&B a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga.
Al doilea album, intitulat Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005.
Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stitlul artistei, iar al patrulea album, Gimme Your Love, a fost lansat la sfârşitul lunii iulie 2008 şi a fost descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor”.
În noiembrie 2008 a dat naştere şi primului ei copil, un băiat.

"Întotdeauna am visat că voi fi „mare“. Că voi face ceva important, special, memorabil. Că voi face o schimbare" - spune Corina.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.