Femeia Zilei / Neylini, adica Liliana Nae

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 04.12.2011 11:04 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Neylini a lansat cel mai recent single, intitulat “Dayla”. Pentru aceasta piesa, artista a colaborat cu Adi Cristescu, cel care si-a pus amprenta pe hit-ul “Muleina”, cea mai difuzata piesa a anului 2009, Amsterdam Avenue si baietii de la ABsound.

Piesa va avea parte si de un videoclip, a carui premiera va fi anuntata de casa de discuri MediaPro Music. Pana la aparitia acestuia, fanii vor fi recompensati pentru asteptarea lor cu un promo shooting special Neylini. Pictorialul o surprinde pe Neylini intr-o ipostaza care emana forta, alaturi de o “fiara” de 500 de cai.
Neylini, pe numele ei adevărat Liliana Nae, s-a născut pe 13 iunie 1983 în oraşul Giurgiu.
A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti la secţiunea de canto muzică uşoară, absolvind cu 10, şi a fost a fost membră a clubului “Mihaela Runceanu”.
Este licenţiată în Relaţii Comercial – Financiar Bancare Interne şi Internationale, întregindu-şi studiile economice cu un master în Managementul Afacerilor Comerciale.
A debutat oficial în 2007 cu piesa “Cu mine nu ţine” (feat. Matteo), piesă compusă de Cornel Zidaru şi reorchestrată de Marius Moga. În acelaşi an, Neylini a cântat la Festivalul Callatis 2007, alături de Delia Matache.
După mai bine de 10 ani de experienţă în muzică, Neylini a început o colaborare cu MediaPro Music.
La începutul anului 2009, Neylini a lansat “Muleina“, piesa compusă de Adi Cristescu şi remixată de DJ Andi. Single-ul s-a transformat într-un hit veritabil atât în ţară, cât şi peste hotare. “Muleina” s-a aflat pe primul loc al radiourilor de top din România şi a fost licenţiată în 24 de ţări.
Anul 2010 o găseşte pe Neylini promovându-şi noua piesă, “Ame”. Pentru această piesa a fost folosită aceeaşi reţetă de succes de la hit-ul “Muleina”: “Ame” a fost compusă de Adi Cristescu şi remixată de DJ Andi.
Pe ritmurile lui “Ninja Boy”, single-ul lansat în 2011 şi care l-a avut ca producător pe Mihai Ristea (ex Montuga), Neylini îşi încântă fanii cu un show incendiar şi o voce deosebită.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.