Femeie de 30 de ani care arata ca un copil de 9 luni

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 02.03.2012 18:47 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Născută pe 7 mai 1981, Maria Audete do Nascimento are şi acum corp de copil.
Maria face parte dintr-o familie săracă, trăind într-o casă de pământ în localitatea braziliană Ceara.
Familia este formată din tată şi cea de-a doua soţie a lui, mama Mariei murind acum 13 ani. Bineînţeles, familia nu-şi poate permite nici o formă de tratament pentru Maria, a cărei situaţie ar fi fost cu totul alta dacă ar fi fost tratată la momentul oportun. Pentru moment, Maria continuă să trăiască incapabilă să se manifeste ca un om matur şi chiar nici nu poate să vorbească. Femeia-copil trăieşte îngrijită de mama ei vitregă, Dora, care o îngrijeşte considerând-o un dar de la Dumnezeu.
Experţii de la Facultatea de Medicină de la Universitatea din Ceara consideră că Maria suferă de un deficit sever de hormon tiroidian. Ca urmare a hipotiroidismului, corpul Mariei nu a fost niciodată capabil să se dezvolte fizic sau mental. Experţii spun că dacă acest caz ar fi fost identificat la timp şi tratat, Maria ar fi crecut ca un copil normal.
Universitatea a fost de acord să-i ofere tratament Mariei, pentru a-i permite să fie ceva mai independentă, adică să meargă, să mînânce şi să spună câteva cuvinte.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.