Fiul lui Sylvester Stallone a murit

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 14.07.2012 14:31 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Încă o tragedie americană a cutremurat Hollywood-ul: fiul de 36 de ani al lui Sylvester Stallone, Sage, el însuşi actor, a fost găsit mort vineri seara la domiciuliul lui din Hollywood.
Sage Moonblood Stallone, care l-a încarnat în anii 90 pe Rockz Balboa Jr în Rocky 5, se afla în ultimul timp într-o bună stare de spirit şi lucra la mai multe proiecte, a declarat avocatul lui George Braunstein publicaţiei New York Post, care a calificat moartea lui drept o tragedie ceva mai târziu, pe canalul NBC4.
Sylvester Stallone, actualmente aflat în turneu de promovare pentru ultimul lui film, "Expendables 2: unitatea specială", s-a prăbuşit şi a fost răpus de durere când i-a fost transmisă vestea morţii fiului său, conform unui comunicat transmis de agentul lui Rocky, Michelle Bega, care a adăugat că Stallone s-a gândit imediat la durerea pe care o simte mama lui Sage, Sasha, prima soţie a celebrului actor.
Detaliile despre moartea lui Sage Stallone încă nu au fost făcute publice.
Însă, conform unor surse din apropierea lui Sage, fiul lui Sylvester Stallone a murit în urma unei supradoye de medicamente şi că anchetatorii încearcă să stabilească dacă moartea a fost intenţionată sau accidentală.
George Braunstein a afirmat că Sage nu era cunoscut ca fiind un tip depresiv.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.