Fost agent CIA: La Roswell a fost OZN

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.07.2012 17:59 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Un fost agent CIA spune că un OZN s-a prăbuşit pe Pământ, în Roswell, cu 65 de ani în urmă.
Numele lui este Brandon Chase şi a lucrat pentru CIA vreme de 35 de ani lungi.Acest om relansează teoria conspiraţiei care presupune că un OZN s-ar fi prăbuşit în Roswell, New Mexico, în 1947.
Cazul a fost pe larg mediatizat la 4 iulie 1947. Sunt aproape 65 ani de la ziua când un obiect neidentificat s-a prăbuşit în Roswell, un oraş liniştit de 50.000 de locuitori situat în New Mexico, în Statele Unite.
Potrivit martorilor, a fost o navă spaţială extraterestră şi guvernul face tot posibilul pentru a ascunde evenimentul de opinia publică, declarând că a fost vorba doar de un balon Mogul.
O înregistrare video a autopsiei presupuse a unui extraterestru de către oamenii de ştiinţă care lucrează pentru guvernul Statelor Unite a fost difuzat în 1993.
De atunci, oraşul atrage mulţi curioşi. Iar afirmaţiile lui Chase Brandon exclud posibilitatea de a calma entuziasmul fanilor de fiinţe venite din altă parte a universului în oraşul Roswell.
Conform fostului agent CIA, ar fi dat peste documentele secrete la momentul în care a lucrat pentru guvern. "O cutie mi-a atras atenţia. Şi a fost un singur cuvânt scris pe ea: Roswell", a spus el, mărturisind că nu-şi credea ochilor când a deschis cutia celebrului caz. "Nu a fost un balon meteorologic, spune el. A fost o navă care a venit de pe altă planetă".
Fostul ofiţer CIA nu a spus mai mult, cu excepţia că a văzut fotografii şi documente care înlătură orice despre acest subiect. "Dar nu pot spune niciodată, nimănui", a conchis el, conform 7sur7.be.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.