Licitatia virginelor

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 10.02.2013 14:35 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Ce au în comun Alina Percea, Raffaella Fico, Unigirl, Catarina Migliorini, Natalie Dylan, Graciela Yataco, Rosie Reid, Cathy Cobblerson? În primul rând, virginitatea. După aceea, faptul că şi-au scos la licitaţie virginitatea, unele cu succes. Printre fetele care vin din cele mai obişnuite colţuri ale lumii s-a aflat şi o fată din România, Alina Percea...  
În continuare, o listă în ordinea cronologică a fetelor a căror virginitate a fost licitată pentru bani mulţi.
Unele au finalizat tranzacţia, iar altele s-au retras în ultimul moment.
Cathy Cobblerson
În 2004, la 24 de ani, Cathy Cobblerson din Texas a bătut toate recordurile de virginitate licitate până atunci, când a plasat anunţul de 100.000 de dolari pe eBay. Licitaţia a luat-o însă în jos şi nu a fost clar dacă a mai fost sau nu o altă licitaţie de la aceeaşi fată în altă parte.
Rosie Reid
Tot în 2004, la 18 de ani, Rosie Reid de la Londra şi-a vândut virginitatea unui ofertant de 44 de ani, inginer şi divorţat, care a plătit-o cu 8400 de lire sterline.
Cu toate acestea, chiar dacă inginerul a fost primul bărbat, Rosie Reid a avut o iubită lesbiană care, a vorbit lumea, a aşteptat în faţa uşii în timp ce Rosie a ... numărat banii.
Graciela Yataco
În 2005, tot la 18 de ani, Graciela Yataco, model din Peru, adusă la disperare de facturile medicale ale mamei sale şi, de asemenea, de cheltuielile pentru fratele mai mic, a decis să-şi vândă virginitatea. Licitaţia a ajuns la 1.300.000 dolari.
Natalie Dylan
În 2008, 22 de ani, Natalie Dylan a primit o ofertă de 3.7 milioane dolari, şi-a licitat virginitatea, pentru a-şi finanţa masteratul, la Howard Stern Show.
Alina Percea
În 2009, la 18 de ani, Alina Percea din România, mai exact din Caracal, şi-a licitat virginitatea şi a primit 8800 de lire sterline de la un italian de 45 de ani, care a plătit şi pentru călătoria ei la Veneţia. Alina Percea a trecut chiar şi prin două examene medicale pentru a dovedi că este încă virgină înainte de marele eveniment.
Raffaella Fico
În 2009, Raffaella Fico, de 20 de ani, model italian şi star la Big Brother în Italia, în 2008, şi-a pus virginitatea la licitaţie pentru a-şi cumpăra o casă în Roma şi să plătească pentru lectiile de actorie. Fico a promis să renunţe la chiloţii ei pentru suma de 1,8 milioane de dolari. Ea a spus: "Dacă nu-mi place de el, voi bea un pahar de vin şi voi uita asta".
Unigirl
În 2010, o elevă din Noua Zeelandă, cunoscută numai sub pseudonimul "Unigirl", şi-a scos la licitaţie virginitatea cu succes pentru a-şi plăti taxele universitare. După ce a primit 1200 de oferte, Unigirl a acceptat o ofertă de 32.000 dolari, despre care a mărturisit că a fost "dincolo de ceea ce am visat".
Catarina Migliorini
Şi nu în cele din urmă, în 2012, o studentă braziliană, Catarina Migliorini, şi-a vândut virginitatea pentru 780.000 dolari, după ce a pus on-line anunţul pentru licitatie. Un bărbat numit Natsu, din Japonia, a reuşit să facă faţă concurenţei puternice cu doi ofertanţi americani şi un indian.
Catarina Migliorini a insistat asupra faptului că nu este o prostituată şi că face asta doar pentru a construi case pentru familiile lovite de sărăcie din oraşul natal. Studenta la educaţie fizică a stârnit o controversă care a adus pe urmele ei o echipă de filmare din Australia, care a lucrat la un documentar intitulat “Virgins Wanted”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.