Lumea il uraste pe Ronaldo pentru ca se culca cu toate femeile

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 20.04.2012 17:53 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Pentru Luiz Felipe Scolari, selecţioner al Portugaliei între 2003 şi 2008, lucrurile sunt foarte clare când vine vorba de Cristiano Ronaldo.

Luiz Felipe Scolari, actualmente antrenor la Palmeiras, în prima ligă braziliană, îl cunoaşte foarte bine pe Cristiano Ronaldo.
Pentru antrenorul brazilian, care a stat şi la cîrma naţionalei portugheze vreme de cinci ani, cei care detestă vedeta lusitană de la Real Madrid sunt pur şi simplu geloşi.
"Oamenii îl urăsc pe Ronaldo pentru că el joacă fantastic şi pentru că se culcă cu toate femeile. Sunt doar geloşi" - a adăugat Luiz Felipe Scolari la Spor TV Arena.
Ronaldo l-a sunat cu vreo şase luni în urmă spunându-i că este huiduit şi persiflat în mod constant pentru că este "frumos, bogat şi talentat".
Evident, vorbind de Ronaldo, Scolari a trebuit să-l amintească neapărat pe Messi, mai ales că peste puţin timp urmează un alt "Clasico" care se anunţă palpitant.
"Singurul lucru rău din viaţa lui Ronaldo se numeşte Lionel Messi. Dacă Mesii nu exista, Ronaldo ar fi ajuns cel mai bun jucător pentru cinci ani la rând" - a concluzionat Luiz Felipe Scolari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.