Mama care-si alapteaza copilul de ... clasa 0

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 12.05.2012 17:26 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Mama care a apărut pe coperta revistei Time alăptându-şi fiul de aproape patru ani a declarat că va continua să o facă până când copilul va împlini vârsta de cinci ani.
Jamie Lynne Grumet are 26 de ani şi locuieşte în Los Angeles. Şi de curând a apărut la Today Show, unde a explicat că apărătorii alăptării materne sunt şocaţi de felul în care ea îşi hrăneşte fiul, amintindu-le acestora că ceea ce a apărut în revista Time nu este decât o fotografie.
Când este acasă şi alăptează, fiul ei nu se urcă pe un scăunel aşa cum se arată în imaginea publicată pe coperta revistei.
Pentru Jamie Lynne, a-şi hrăni fiul de patru ani prin alăptare este un fapt firesc, ea însăşi mărturisind că a fost alăptată până la şase ani...
"Îmi amintesc că era ca o îmbrăţişare a mamei mele, mângâiată, hrănită şi foarte, foarte iubit. Dacă am avut încredere în mine cât am fost copil, asta se datorează şi acestui fapt".
Dacă a acceptat să pozeze pentru revista Time, Jamie spune că a făcut-o pentru a stârni o discuţie, un dialog.
Deşi îşi asumă alegerea făcută, Jamie Lynne nu consideră că un astfel de lucru este bun pentru toată lumea: "Fiecare trebuie să facă ceea ce crede că este mai bine pentru copilul ei".

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.