Miki Love, topless DJ la Timisoara

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 12.02.2013 17:33 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Miercuri seara, 7.03.2012, toţi amatorii de entertainment sunt aşteptaţi în Porky`s Pub, situat în Complexul Studenţesc (str. Lascăr Catargiu Nr.2) cu multe shot-uri din partea casei, la o petrecere plină de surprize printre care şi un invitat special - MIKI LOVE (topless dj).

Miki Love este tot mai des văzută prin cluburile timişorene.

Născută la 4 martie 1985, Miki Love este una dintre cele mai apreciate DJ din Romania. Imaginea sexy combinata cu muzica foarte buna si experienta din spatele pupitrului o transforma pe Miki Love intr-un artist complet, pentru care fiecare petrecere trebuie sa fie de neuitat.

A debutat in februarie 2007, spune pe siteul propriu, in unul din cele mai importante cluburi din Bucuresti, Club Princess, devenind astfel prima DJ-ita din Romania care mixeaza topless. La scurt timp, primeste invitatii din partea celor mai importante cluburi din Capitala si din Provincie. Inregistreaza rapid un succes imens si are ocazia sa performeze in peste 200 de cluburi din tara, si imparte pupitrul cu nume ca September sau ATB. Succesul pe plan national este dublat in anii ce urmeaza de invitatiile primite de la cluburile din strainatate, reusind chiar sa intreprinda turnee importante.

In noiembrie 2009 isi lanseaza, la Pro FM, primul single, “Black Pussy” (Black Cat), release ce primeste critici pozitive din partea fanilor si media romaneasca. De asemenea, materialul inregistreaza un real succes in Olanda, Belgia, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie si Franta. Un al doilea single, “I wanna be a DJ” prinde contur la finalul lui 2010 si se bucura de aprecierea publicului. De altfel, release-ul a urcat pana pe locul 11 in Maks Chart Show, top difuzat la Maks FM (Rusia). “Mari” este ultimul single semnat Miki Love, o piesa fresh cu puternice influente latine, track tot mai apreciat in media de profil.

Vara lui 2011 ii da ocazia frumoasei artiste sa mixeze in cadrul unei serii de petreceri din Spania, din clubul Moef Gaga, unde pune muzica in fata a peste 1500 de clubber-i de diferite nationalitati. De asemenea, sustine un turneu de succes in Indonezia.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.