Miracolul lui Paula Seling in finala Eurovision

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 11.05.2014 22:18 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision Song Contest 2014, au calificat tara noastra in Marea Finala.

Ei au intrat in concurs pe pozitia a 15 interpretand piesa Miracle.

Marea Finala este in direct la TVR1 pe 10 mai, de la ora 22:00.

Romania a incheiat concursul in prima jumatate a clasamentului, cu 72 de puncte. Piesa interpretata de Paula Seling & OVI a primit punctaj maxim din partea Republicii Moldova.

Rise Like A Phoenix, interpretata de Conchita Wurst din Austria, a castigat concursul cantecului european Eurovision 2014, desfasurat la Copenhaga. Cu un total de 290 de puncte, Austria s-a detasat clar de urmatoarele doua clasate: Olanda, care a obtinut 238 de puncte si Suedia, cu 218 puncte.

Romania, reprezentata de Paula Seling & Ovi, s-a clasat in prima jumatate a clasamentului final, ocupand locul 12, cu 72 de puncte.
In finala de la Copenhaga, Romania a obtinut puncte de la Azerbajan (6), Malta (8), Macedonia (4), Belarus (1), Israel (8), Portugalia (1), Norvegia (4), Moldova (12), Irlanda (2), Austria (8), Spania (8), Belgia (5), Italia (5). Desi a obtinut acelasi punctaj cu Finlanda, Romania s-a clasat pe locul 12, iar Finlanda pe 11 intrucat tara nordica a primit note din partea publicului din mai multe tari decat Romania, dupa cum prevede regulamentul (Finlanda a primit puncte din 16 tari, iar Romania din 13).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.