Miss Tourism 2013: Natalia Onet

Scris de Gabriela Stegarescu | Publicat in 04.04.2013 16:12 | Publicat in LIFESTYLE | Tipareste pagina

Natalia Ioana Onet a fost desemnată oficial Miss Tourism Romania 2013, urmând să reprezinte România în cadrul competiţiei internaţionale Miss Tourism 2013, competiţie care se va desfăşura în acest an, în perioada 22 mai - 6 iunie, pe continentul african în Guineea Ecuatorială.
Natalia are 23 de ani, 1.76 m înălţime, dimensiuni 89-60-90, este născută în Satu Mare dar locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani.
Ea vorbeşte 4 limbi străine engleza, franceza, spaniola şi italiana, un atuu extrem de important în competiţia din Guineea Ecuatorială.
Fiind absolventă a Facultăţii de Biologie cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului din cadrul Universităţii Bucureşti, Natalia urmează în prezent masteratul în turism în cadrul aceleiaşi universităţi.
De la vârsta de 15 ani după ce a câştigat titlul 'Miss Boboc' în cadrul Colegiul Naţional Doamna Stanca din Satu Mare şi până în prezent, reuşitele Nataliei în show business s-au ţinut lanţ.
A câştigat locul al 3-lea în cadrul Miss Universe Romania 2009 şi marele premiu în cadrul Miss Hostess Romania 2011, fost imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, a prezentat pentru Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levinţa, Amato (unul dintre designerii care creează ţinutele pentru Lady Gaga) şi mulţi alţi designeri.
La 17 ani a filmat ca şi personaj principal pentru videoclipul celei mai în vogă trupe dance de la momentul respectiv şi anume 3rei Sud Est, după câţiva ani urmând să filmeze şi pentru videoclipul celor de la Residence Deejays & Frissco dar şi pentru raperul american Florida. Fiind considerată una dintre cele mai sexy femei din România, Natalia a fost protagonista unui pictorial incendiar în cadrul ediţiei din septembrie 2011 a FHM.
În televizune, Natalia a debutat în cadrul emisiunii Next Diva de pe Euforia Tv urmând ca în 2011 să fie angajată ca şi asistentă tv alături de Adrian Artene în emisiunea Cancan Tv, proiect care a făcut-o pe Natalia să se îndrăgostească ireversibil de televiziune.
În prezent Natalia îşi doreşte ca în viitorul cât mai apropiat să poată lucra din nou în televiziune.
Natalia a practicat scrimă, spadă şi floretă timp de 4 ani, este pasionată de psihologie, ski, echitaţie şi înot, însă cel mai mult iubeşte copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizaţiei Miss World Romania, implicându-se activ în timpul său liber în diverse proiecte caritabile şi în susţinerea activităţii umanitare a organizaţiei şi anume ajutorarea copiilor cu probleme din întreaga lume.
În anul 2000 a avut loc prima ediţie a competiţiei Miss Tourism World, una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe desfăşurate cu scopul de a promova turismul şi schimburile culturale între ţările participante.
În 2003 reprezentanta României din acel an, Alina Ciorogariu câştiga prima şi singura coroană Miss Tourism World până în acest moment pentru România. Începând cu anul 2008 Alina Ciorogariu ocupa poziţia de vicepreşedinte al Tourism World Organisation, cu sediul central în Marea Britanie.
Începând cu anul 2012 competiţia îşi schimba numele din 'Miss Tourism World' în 'Miss Tourism', an în care reprezentanta României, Cristina Roventa câştiga titlul 'Miss Tourism Europe 2012' fiind considerată cea mai frumoasă candidată de pe continentul european.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.